Grup de Teatre

Aquesta activitat es realitza cada divendres a la tarda de 15:30 a 18:30, aproximadament, a la sala d’actes i algunes sales annexes. El grup de teatre de l’MJS de Sarrià s’ha consolidat com l’activitat més participativa i que implica més als joves de l’MJS de Sarrià.

L’objectiu del grup és estrenar una obra musical cada curs, utilitzant el teatre com a eina educativa; fomentant el treball en grup, la coordinació, la solidaritat i la sostenibilitat, entre molts altres valors.

A més, si no t’acaba de convèncer actuar no et preocupis! Teatre també compta  amb l’equip tècnic, encarregat de confeccionar decorats, infraestructures i l’attrezzo, ajudar a l’equip de so i il·luminació durant els assajos i actuacions.

Ja portem un llarg camí de musicals: 2000 años despuésJosephLos MiserablesJC juerga celestialViaje a Venus (versió de Hoy no me puedo levantar), Iraklia (versió de Mamma Mia), Véns? El musical dels 125HairsprayWicked, Footloose, We Will Rock You, DREAMS, 200 anys d’un somni, Summer Beat (versió de Walking on Sunshine), Grease, a new old story!, Joseph (2ª edició), Mamma Mia (2ª edició), Hairspray (2ª edició) i El Gran Show.

Si en voleu veure fotografies:

Musical Mamma Mia 2019.