Campobosco

El Campobosco és la trobada de les diferents cases salesianes que formem part de la Moguda Juvenil Salesiana (MJS). Aquesta trobada aplega a tots els grups de joves que es mouen dins de l’àmbit salesià com els grups de teatre, art i música, d’esports, Grups de fe, esplais i centres juvenils, voluntariat, etc. En aquesta trobada es combinen moments de reflexió, de pregària i celebració, així com moments més explícitament festius. El seu objectiu és tenir l’oportunitat de posar pausa al nostre dia a dia i poder aprofundir en la nostra vida des de l’estil salesià.

El Campobosco és una trobada a nivell inspectorial de les cases salesianes de Catalunya i es produeix cada dos anys. El Campobosco Inspectorial és organitzada i coordinada per la MJS Barcelona amb la col·laboració voluntària d’animadors/es i monitors/es de les cases salesianes. Es realitza durant un cap de setmana, normalment a finals de novembre, en una casa de colònies. A l’hora de realitzar les activitats i els moments de reflexió els joves es divideixen en diferents grups on tenen l’oportunitat de conèixer d’altres i veure que la realitat salesiana va més enllà que del seu entorn conegut, a més a més, un o dos animadors/es amb experiència en la fe i en altres trobades, els acompanyen i els donen suport. L’últim dia de trobada s’aprofita per reunir-nos amb les nostres cases d’origen i valorar l’experiència.

Podeu trobar més informació sobre aquesta trobada i altres activitats que es realitzen des de la MJS Barcelona al seu perfil IG en el següent enllaç: https://www.instagram.com/mjsbarcelona/

La trobada inspectorial es combina amb el Campobosco Local de Sarrià, que realitzarem aquest curs 2022-2023, una sortida amb les mateixes característiques anteriors però només a nivell d’escola i amb participants de la MJS de Sarrià. En aquesta ocasió és una oportunitat per poder conèixer en major profunditat als nostres companys/es de la MJS, de Grup de Fe, de classe o a nosaltres mateixos des d’una visió salesiana i de fe/espiritual.

La trobada es realitza també al novembre a una casa de colònies situada al poble Sant Pau de Segúries (Ripollès-Girona). Un cop allà ens dividim en grups per tal de realitzar tot un seguit de dinàmiques, moments de reflexió així com també d’eucaristia i la Bona Nit. Cada grup es acompanyat per un animador/a de l’Equip de Monitors de la MJS de Sarria i/o un membre de l’Equip de Pastoral de l’escola.