Campobosco

El Campobosco és la trobada de les diferents cases salesianes que formem part de la Moguda Juvenil Salesiana (MJS). Aquesta trobada aplega a tots els grups de joves que es mouen dins de l’àmbit salesià com els grups de teatre, art i música, d’esports, Grups de fe, esplais i centres juvenils, voluntariat, etc. En aquesta trobada es combinen moments de reflexió, de pregària i celebració, així com moments més explícitament festius. El seu objectiu és tenir l’oportunitat de posar pausa al nostre dia a dia i poder aprofundir en la nostra vida des de l’estil salesià.

El Campobosco és una trobada a nivell inspectorial de les cases salesianes de Catalunya i es produeix cada dos anys. El Campobosco Inspectorial és organitzada i coordinada per la MJS Barcelona amb la col·laboració voluntària d’animadors/es i monitors/es de les cases salesianes. Es realitza durant un cap de setmana, normalment a finals de novembre, en una casa de colònies. A l’hora de realitzar les activitats i els moments de reflexió els joves es divideixen en diferents grups on tenen l’oportunitat de conèixer d’altres i veure que la realitat salesiana va més enllà que del seu entorn conegut, a més a més, un o dos animadors/es amb experiència en la fe i en altres trobades, els acompanyen i els donen suport. L’últim dia de trobada s’aprofita per reunir-nos amb les nostres cases d’origen i valorar l’experiència.

Podeu trobar més informació sobre aquesta trobada i altres activitats que es realitzen des de la MJS Barcelona al seu perfil IG en el següent enllaç: https://www.instagram.com/mjsbarcelona/

La trobada inspectorial es combina amb el Campobosco Local de Sarrià, que realitzarem aquest curs 2023-2024, una sortida amb les mateixes característiques anteriors però només a nivell d’escola i amb participants de la MJS de Sarrià. En aquesta ocasió és una oportunitat per poder conèixer en major profunditat als nostres companys/es de la MJS, de Grup de Fe, de classe o a nosaltres mateixos des d’una visió salesiana i de fe/espiritual.

La trobada es realitza també al novembre a una casa de colònies situada al poble Torrelles de Llobregat. Un cop allà ens dividim en grups per tal de realitzar tot un seguit de dinàmiques, moments de reflexió així com també d’eucaristia i la Bona Nit. Cada grup es acompanyat per un animador/a de l’Equip de Monitors de la MJS de Sarria i/o un membre de l’Equip de Pastoral de l’escola.