Grups de Fe

L’estil de la Moguda Juvenil Salesiana ens porta a considerar els Grups de Fe (GdF), com a espais privilegiats de diàleg, intercanvi i experiència.

Són grups per anar més a fons a la vida, per marcar un estil. Per parlar, sense taps, del que et preocupa, del que t’agobia o del que et fa feliç. Tot plegat a la llum de l’Evangeli.

Molt joves participen per compartir el seu moment vital i el que senten en el dia a dia, aprofitant per escoltar diferents perspectives d’aspectes i valors importants de la vida. No només es parla de fe en aquests grups, però sí tractem de mirar les coses, també, des de l’òptica de la fe.

Aquests grups deriven en altres activitats puntuals com les celebracions de la Comunitat Cristiana de Referència (CCR) o les confirmacions d’aquells joves que han avançat cap a aquest sagrament en el seu camí personal.

No tenen hora ni dia establert. Segons la demanda es creen diferents grups per edats i interessos i s’estableixen els horaris i dies. Sempre hi seràs benvigut i benvinguda!