Print Shortlink

ESTRENA MUSICAL MJS 2018: JOSEPH

El grup de teatre de l’MJS de Salesians de Sarrià us presenta: JOSEPH 2018!

En Joseph és el fill petit de Jacob. Ell és un jove pastor que viu a la terra de Canà juntament amb els seus 11 germans. Jacob sempre ha mostrat predilecció per en Joseph, fet que ha provocat la gelosia de la resta de germans. En el moment en què Jacob regala una túnica multicolor al Joseph, els seus germans plens d’ira el venen com a esclau a uns ismaelites. Els germans fingeixen la seva mort davant del pare per ocultar el crim.
En Joseph és venut com a esclau a un mercader d’Egipte (Putifar). Després de passar per la presó egípcia, la seva sort canviarà, ja que la seva habilitat per interpretar somnis farà que es guanyi la confiança del faraó Ramsès. Finalment, en Joseph pararà una trampa als seus germans per a mostrar-los una lliçó de vida.

Divendres 20 d’abril del 2018: 21:30 h ESTRENA.

Dissabte 21 d’abril del 2018: 21:00 h REPRESENTACIÓ.

Divendres 27 d’abril del 2018: 21:30 h REPRESENTACIÓ.

Divendres 4 de maig del 2018: 21:30 h REPRESENTACIÓ.

Dissabte 5 de maig del 2018: 21:00 h REPRESENTACIÓ.
Donatiu entrades:
Alumnes de l’escola: 3 € (només una entrada per alumne, a Cal Remi)
Familiars i amics: 5 €
Grups salesians: 5 € (a consultar descomptes)

Entrada al lloc de la representació:
Passeig Sant Joan Bosco, 70, entre Edebé i la Parròquia Maria Auxiliadora.

Les representacions es realitzaran al pati porticat de l’EUSS, a l’exterior. Les portes s’obriran aproximadament 20 minuts abans de cada representació.

 

SI SOU ALUMNES DE L’ESCOLA: Podeu adquirir les vostres entrades a Cal Remi a partir del dilluns 16 d’abril de 2018, a les hores del pati.

SI SOU ANTICS ALUMNES O DE FORA DE L’ESCOLA teniu dos opcions: demanar a algú del grup de teatre que us les compri o bé, reservar-les al mail de l’MJS: mjs.salesians.sarria@salesians.cat

US HI ESPEREM!!!