Print Shortlink

Estrena del musical del Bicentenari! DREAMS, 200 anys d’un somni!

Família de l’MJS, bon dia!
Enguany i com a conmemoració del bicentenari del naixement de Don Bosco, Sarrià està preparant un musical que vol celebrar aquests 200 anys! Tot l’MJS de Sarrià i en especial el grup de teatre i dance us presentem DREAMS un musical amb les veus en directe, un musical trilingüe (sí, també té el seu tros en anglès), un gran projecte on més de 60 alumnes i antics alumnes de l’escola s’han implicat a fons per a celebrar una festa d’aniversari!

Sí, sí, heu llegit bé: esteu convidats i convidades a una festa d’aniversari molt especial que els de l’MJS hem preparat per al 2015! Una festa amb molta música, molt ball, alguna llagrimeta, amb un toc d’humor i, el més important, amb molts somnis!!!

Una festa que explica d’una manera diferent i divertida alguns episodis de la vida de Don Bosco a partir d’uns personatges ben actuals i emprant també tècniques ben modernes. Volem transmetre-us l’alegria de saber que el somni de Don Bosco, 200 anys més tard, segueix viu entre tots els que formeu i formem l’MJS!

 

Fonamentalment DREAMS serà una gran FESTA que volem compartir amb tots vosaltres!

Vine i atreveix-te a somniar amb DREAMS, 200 any d’un somni!

 

Divendres 17 d’abril del 2015: 16:00 h PRE-ESTRENA (Alumnes de matí de l’escola i professors).

Dissabte 18 d’abril del 2015: 16:30 h REPRESENTACIÓ DE L’MJS (Per a grups de teatre, esplais, grups,…) I també solidària amb el projecte de l’ONG VOLS: “Espais de pau. Escoles per la Reconciliació a la República Centreafricana ” a Bangui (RCA).

Divendres 24 d’abril del 2015: 18:00 h REPRESENTACIÓ GRAU SUPERIOR (Alumnes de l’escola).

Diumenge 26 d’abril del 2015: 17:00 h REPRESENTACIÓ (Familiars i amics).

Diumenge 3 de maig del 2015: 17:00 h REPRESENTACIÓ (Familiars i amics).

El teatre obrirà les seves portes uns 20 minuts abans de les representacions i la representació començarà puntualment.

Les entrades individuals valen 5 €. Per a la funció de grups el donatiu per entrada és d’1 € si es ve en grup (imprescindible reserva prèvia).

Per a poder-les reservar:
– on-line via e-mail (mjs.salesians.sarria@salesians.cat).
– Per les circumstàncies especials d’enguany (ja que la funció del grups serà la primera que es realitza en cap de setmana i preveiem una alta demanda…), demanem que la reserva per a grups del dia 18 d’abril la realitzeu com a molt tard el dijous dia 9 d’abril. I que durant la setmana següent ens confirmeu el número de localitats exacte.
No podem garantir que el dia de la representació quedin entrades. Per tant us demanem que feu la vostra reserva, si us plau. Feu una reserva aproximada de places tan aviat com pugueu, i en acostar-se la data de la representació ajusteu el número de localitats.
– Encara no tenim gaire comptat el temps que durarà però creiem que rondarà les 2 hores i no tindrà entreacte.

Moltes gràcies! Esperem veure-us per Sarrià ben aviat! Bon any del bicentenari!

EQUIP DE MONITORS I MONITORES de l’MJS de SARRIÀ

Deixa un comentari